Back to All Events

Live: Diskopunk


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
 Diskopunk

Diskopunk


Självutnämnda super-sassy-glitter-busarna i Diskopunk dök upp 2016 med släppet av debutsingeln “Antonio America”. Med sin skoningslösa käftsmälls-disco, slampiga uppenbarelse och löftet om att varenda låt är en mördarhit har dans/popbandet gjort ordentligt avtryck i Stockholms livescen med sin minst sagt övertända liveakt. När andra singeln “Fire” släpptes månader senare backades bandets mördarhit-vansinne upp då låten fick miljontals streams och discobollen var i rullning. 

Bandet beskriver sitt sound som ett dekigt ABBA; Grandiosa och ackord drivna poplåtar upptrissade med post-punk element som vrålande distade synthar, gitarr riff och en jävla massa percussion. När den polerade disco-estetiken möter den mörka och smutsiga underground scenen hamnar man i sprickan mellan två världar, eller i den bästa av världar.

Bandet åkte i höstas på turné som förband åt Mando Diao och säkra källor säger att 2018 blir ett JÄVLA VRÅLÅK

Lounge-DJ: PONYPOWER
Bröderna Dennis & Jonas Hollström från Dennis & The Ponies vänder skivor mellan 23:00-03:00 och utlovar goa vibbar och skön stämning. Som ett soundtrack till en drömsk roadtrip med en blandning av klassisk country, americana, surf, folk och rock’n'roll.

Fredag 18 maj, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan kl. 23 i mån av plats, sedan 100 kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!