Back to All Events

Live: Diskopunk + Klubb Riksknas


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Diskopunk

Diskopunk


Självutnämnda super-sassy-glitter-busarna i Diskopunk dök upp 2016 med släppet av debutsingeln “Antonio America”. Med sin skoningslösa käftsmälls-disco, slampiga uppenbarelse och löftet om att varenda låt är en mördarhit har dans/popbandet gjort ordentligt avtryck i Stockholms livescen med sin minst sagt övertända liveakt. När andra singeln “Fire” släpptes månader senare backades bandets mördarhit-vansinne upp då låten fick miljontals streams och discobollen var i rullning. 

Bandet beskriver sitt sound som ett dekigt ABBA; Grandiosa och ackord drivna poplåtar upptrissade med post-punk element som vrålande distade synthar, gitarr riff och en jävla massa percussion. När den polerade disco-estetiken möter den mörka och smutsiga underground scenen hamnar man i sprickan mellan två världar, eller i den bästa av världar.

Bandet åkte i höstas på turné som förband åt Mando Diao och säkra källor säger att 2018 blir ett JÄVLA VRÅLÅK

Klubb Riksknas är ett hopkok av soul, trap, rnb och disco, där det finns en stor chans att du kommer höra Chic's "Everybody Dance" samma kväll som du hör Cardi B's "Bartier Cardi". Det blir helt enkelt RIKSKNAS.

Musik ni kan vänta er att höra: Sister Sledge, Cardi B, James Brown, Princess Nokia, Jeremih, Migos, Gucci Mane, Chic, Mariah Carey

Lounge-DJ: PONYPOWER
Bröderna Dennis & Jonas Hollström från Dennis & The Ponies vänder skivor mellan 23:00-03:00 och utlovar goa vibbar och skön stämning. Som ett soundtrack till en drömsk roadtrip med en blandning av klassisk country, americana, surf, folk och rock’n'roll.

Fredag 18 maj, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan kl. 23 i mån av plats, sedan 100 kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!