Back to All Events

Releasekonsert: Sister Fay


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Sister Fay

Sister Fay

Sister Fay skapar magi med akustisk värme, mys och finurliga texter. På releasekonserten får ni ta del av en lite större sättning musiker då fyra eminenta gästmusiker som också medverkat på skivan deltar. Skivan finns ännu inte ute på internet, men så länge kan ni lyssna och titta på bandets musikvideo D.I.Y, en hyllning till onani! 

Det senaste året har bandet jobbat med sitt tredje fullängdsalbum som spelades in på Tambourine Studios i Malmö mellan jul och nyår 2017. Det är nu här, färskt från tryckeriet, och detta ska firas med fest och konsert på Grand Öl och Mat!

Nyligen hemkomna från sin andra Italien-turné är de nu glada att ha sin första konsert på hemmaplan på mer än ett år.

Sister Fay med gäster:
Frida Andersson, sång och akustisk gitarr
Clara Ljungkvist, cello
Martin Lindell Gilleberg, elgitarr
Alfred Strand, kontrabas
Lotta Engvall, sång
Andreas Pollak, slagverk
Pontus Örnstrand, keys
Daniel Örtegren Desai, träblås

Fri entré, på scen ca 22:00