Back to All Events

Klubb Krinolin: Ensemble Lydenskap - Woman


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
krinolin.jpg
Ensemble Lydenskap - Woman

Ensemble Lydenskap - Woman

Denna konsert bjuder på kompositioner av både nya och äldre starka kvinnliga personligheter, som har sprängt sin tids sociala eller politiska murar. Ensemble Lydenskab har fått komponerat en rad nya verk och har samtidigt dykt ner i musikhistoriens kvinnliga kompositörer, som presenteras i ett varierat och mycket underhållande program.

Trots bristen på stora kända kompositör-namn är detta ett publikvänligt program, som med enkla medel öppnar upp publikens öron och sinnen för nya musikaliska upplevelser, där några kommer att klinga välkänt trots sin okändhet och andra överraska med ett annorlunda uttryck än det vanliga. 

Sofia Lind Pedersen - cello
Karolina Leedo - flöjt
Thea Vesti Pedersen - gitarr
Maria Esphai - piano

Fritt inträde innan kl. 20:00, därefter 100 kr, student 50 kr.

Krinolin Kammarmusikklubben är ett nytt rum för konstmusik! Konserterna bjuder på klassisk musik i ett intimt format med en öppen och lättsam stämning där alla känner sig bekväma att delta och inga oskrivna regler finns. Drick något gott i baren eller ät en matbit från Grands fantastiska kök och känn dig som hemma i Malmös vardagsrum fyllt med levande klassisk musik.

Krinolin drivs med stöd av Musik i Syd, Grand öl&mat, Malmö Stad, Musikverket, Kulturrådet, Sten K Johnssons stiftelse, Crafoordska Stiftelsen, Helge Ax:son Johnsons Stiftelse och Sparbanksstiftelsen Finn.

Grand tar endast kort

Earlier Event: March 31
Ayran Maiden
Later Event: April 4
Quiz med Quizmaster Dallas