Back to All Events

Klubb Funkdown feat. DJ Sohail. Live Melissa Inya (DK)


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
funkdown banner.jpg

Nu river vi gränserna! Vi kommer från stenbroen, Nørrebro Københamn, älskar Malmö och ni kan inte hålla oss borta. 

Savner du en klubb, der spiller de store klassikere inden for funk, soul, boogie og disco? Vi er ikke bange for klassikerne, men vi blander dem med numre, som du aldrig har hørt før. Og vi elsker originalerne, men vi blander dem også med nye edits fra verdens bedste dj's. 

Der bliver frygtelig meget bas! Og vildt meget horn!

Get down! Party down! Funkdown!

Funkdown: DJ Martin Tjek är känd från sina många shower på Nørrebro samt Funky Tuesday i Torvehallerne och Far i Hatten i Malmö. Även till Distortion har han fått gatan att koka med sin superdisco.

DJ Jakob Elkjær aka Rebel Soul är redan välkänd i Malmö från shower med soul, funk, disco, hiphop, jazz och afrobeat på Far i Hatten, Bastard, Metro och Grand samt Funky Tuesday og Distortion i Köpenhamn.

Special guest dj with Funkdown:

DJ Soul-Funk aka Sohail. 25 års erfaring som DJ i København. Har spillet på Café Kellerdirk, Barberella, Kung Fu Bar, Ideal Bar, Pumpehuset, Freuds, Bar 7 og en enkelt gang i Cirkus Bygningen! En af de største!!

Funkdown elsker soul og vi er stolte af at kunne præsentere en live klubbspilning med Christianias nye håb Melissa Inya kl. 22.45.

Melissa Inya er et kæmpe talent indenfor soul/rnb og jazz. Hun har taget den danske undergrundsscene med storm og nu har du en chance for at høre hende live inden hun bliver gigantisk. Melissa Enya spiller både sine egne originale sange og gamle soul/funk klassikere - du får alle hendes yndlings Soul og Funk numre, som med garanti vil få dig ud at danse.

Med sig har hun nogle af Københavns bedste unge jazz-musikere, som i dagens anledning har taget soul hjertet med. Bandet består af:

David Beisakov: Trommer
Anton Langebæk: Bas
Mads Nørgaard: guitar
Oilly Wallece: Saxofon