Back to All Events

Klubb Remember Love. Live: Nola + Det Brinner


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Foto: Elakkanin Photography

Foto: Elakkanin Photography

I klubben: Remember Love handlar om att förmedla dansglädje, lycka och energi. Kom och ladda upp kärlekens batterier. Vi bjuder på våra favoritlåtar och hoppas att du blir kär i dem med.

Ni känner Alice från Indiegympan Heartbeats, The Clitts, Ryska Posten och tusen saker till. Ola är redaktör för musikmagasinet HYMN, har tidigare haft både funk- och proggklubbar på Debaser men anser sig vara väldigt allround som DJ. Räkna med en galen blandning av gammal soul, funk, disco, girlgroups och nyare bangers av olika slag. Den gemensamma nämnaren är att låtarna är bra på riktigt, går att dansa till och levereras med stil och smak.

Några av våra favoritband: Hidden Cameras, Prince, Alvvays, Belle and Sebastian, Martha and The Vandellas, The Shangri-Las, Stevie Wonder, Camera Obscura, Chic, Sly and the Family Stone, France Gall, Buzzcocks, MFSB, Saint Etienne och The KLF.

Dance or die!

Tänk dig att du står på ett dansgolv och blundar.
Du dansar precis som du vill.
Du behöver inte förhålla dig till något eller någon, för du är ett med musiken.
Alla kan dra åt helvete. Eller älska dig. Inget av det eller både och. Det kvittar.
Det enda som spelar någon roll är känslan, här och nu.
Du är fri.

Det Brinner – Så låt mig vara- är Matilda Sjöströms (från Steget) debutLP som soloartist och den släpptes i november 2017.
Hon släppte debutEPn ”Du är inte värd mig” våren 2016 och nu fortsätter resan. Musiken som tidigt fick namnet gråtdisco tas nu till nya höjder.
Förhoppningen är fortfarande att lyssnaren ska älska och hitta styrka i låtarna och göra dem till sina egna, men du får mer av allt den här gången.

Fullängdaren berättar om sårbarheten som finns i att vara så otroligt kär och samtidigt vara så rädd för att misslyckas. 
Men den berättar också om längtan att få vara sig själv.
Längtan till att sluta förställa sig för att passa in eller för att bli omtyckt.

När du hamnar på platsen där du måste våga vara den du är. Fullt ut.

Enligt Matilda själv är detta det bästa hon någonsin gjort, både för henne som person men också musikaliskt. Att göra musik utan att förhålla sig till ”hur det ska låta” och bara göra det som känns sant. Att bli helt fri. För det blir du bara om du slänger bort alla krav, och bara går in i musiken. Så låt mig vara.

Lördag 14 april, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan kl. 23 i mån av plats, sedan 100 kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Earlier Event: April 12
Grand New Opry