Back to All Events

B’DUM B’DUM + Mark E. Smith tribute. I loungen: Frallan


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Mark E Smith, Brix Smith

Mark E Smith, Brix Smith

Klubb B'DUM B'DUM spelar indiepop, post-punk, riot grrrl, twee, power pop, sixties, punk, girl-groups och northern soul. Teenage Kicks & Hot Topics helt enkelt! OBS: Ofta lång kö strax innan kl. 23 så kom tidigt.

På klubb B’DUM B’DUM är känslan är lite som att vara arton, bara ha en enda kompis med bra musiksmak — som du träffat via instagram efter en ömsesidig beundran för perfekta pocherade ägg och randiga tröjor — och gå på indieklubb i nordöstra London efter att ha landat med ett försenat Ryanair och druckit dig full på burk-Gin&Tonic på Terravision-bussen in.

Mellan kl. 22–23 så hyllar vi Mark E Smith från the Fall som nyligen gick bort.

Frallan

Frallan

I loungen. Frallan, denna gången utan Lillan, kommer att köra det bästa från 20-talet till 50-talet, och blanda vilt mellan blues, swing, jazz, soul, rock 'n' roll och pop. Resan går från rökiga jazzbarer, via svettiga swinghak till den friska havsbrisen vid Amalfikusten och tillbaka igen. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev: http://eepurl.com/bIqKqX
Podcast: http://www.soundcloud.com/myhairlooksflat
Trött på Facebook? Bokmärk www.indiemalmo.com

Klockan 22–03, fri entré före kl. 23 i mån av plats, sedan 100kr
Grand tar endast kort.

Detta arrangemang är såklart sexism, homofobi, transfobi och rasistfritt så var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information läs om.