Back to All Events

Die Mauer + Kizelo Mleko


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Kizelo Mleko

Kizelo Mleko

Kizelo Mleko
Ta på dansskorna och rulla hatt till det ösiga balkanbandet Kizelo Mleko! De blandar egenskrivet material med experimentella arrangemang av traditionella balkan- och klezmerlåtar. Förbered er på ett svängigt beat, udda taktarter och riviga melodier!

Festen bortom betong och känslan som alla vet om! Väst möter öst när Klubb DIE MAUER invaderar Grand med en svettig blandning av vintageremixer, neoswing, balkan och sovietabilly.

En skarp järnridå har fallit över Malmö och det är en tid av hårda motsättningar mellan väst och öst. I en gömd bunker vid monbijougatan samlas dubbelagenter och dissidenter, officerare och anarkister, allt för att glömma vardagens konflikter och istället dansa tills fötterna trillar av och svetten forsar fritt!

Klubb DIE MAUER bjuder på DJ-duell mellan Herr Hoffert och Vittra. Det blir Väst mot Öst i skarp musikalisk debatt när västerlandets vintageremixer, storbandsjazz och neoswing slår mot östfrontens sovietabilly, cirkus-oompa och balkan. Förbered er på tokdans, hångelpepp och fest!

Coca cola cowboys och kalashnikovkamrater, vi möts vid muren!

Presenteras av Herr Hoffert i samarbete med Grand Öl&Mat

I loungen: Modern Love gör efterlängtad återkomst i Grand Öl&Mats lounge. Med DJ:s Tollgerdt & Bång bakom spelarna kan vi vänta oss en eklektisk blandning av rymdballader, hawaiisounds, two step och utflippad modern soul. Hit it...

Lördag 3 mars, kl. 22–03
Fri entré innan kl. 23 sedan 100 kr.
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Later Event: March 3
Modern Love