Back to All Events

Poetry Slam. Gästartist: Anna Hultkvist


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Anna Hultkvist

Anna Hultkvist

En klubb för estradpoesi – allt enligt originalreceptet från Chicago! Kom som poet och läs dina dikter eller som publik för att lyssna. Tävlingen är dessutom uttagning till Malmös stora Final i Poetry Slam senare i år!

Ett klassiskt Poetry Slam i Chicago-stil består av tre delar. Kvällen börjar med öppen scen där vem som helst har möjlighet att läsa sina dikter inför publik. Där efter kommer en inbjuden gäst, gärna någon lite känd eller med goda meriter. Senare på kvällen är det dags för tävlingsmomentet. Olika poeter fightas mot varandra och jurygrupper ur publiken utser en värdig vinnare.

Regler:
Max 3 minuter per framträdande
I tävlingen får man inte använda rekvisita
Man får inte upprepa dikter på den här slamscenen (inom ett år)

★ MC: Tobias Erehed
★ Förpoet: Kenar
★ Gästartist: Anna Hultkvist
★ DJ: Neyney
★ Slammaster: Conrad Luckett

Anna Hultkvist är en medelmåttig poet som skrev ett par medelmåttiga dikter för några år sedan som hon bland annat har tävlat med i Poetry Slam SM 2015 och 2016 där hon fått medelmåttiga placeringar. Medelmåttigheten är något som ligger henne varmt om hjärtat och som genomsyrar det mesta i hennes liv.

Vill du tävla eller bara läsa?
Föranmäl dig till Ord på Scen på ordpascen@gmail.com

Välkommen som poet eller publik!

Ord på Scen i samarbete med ABF Malmö och Grand Öl&Mat

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord.
Grand tar endast kort