Back to All Events

Klubb Funkdown. Live: Mattis + Rahimic


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Mattis

Mattis

MATTIS
“Vill du ha någonting att vila din kind på?”

Axel är ventilen i en relation, när allting behöver få komma ut. De fem spåren Kärlek, Axel (part I), Klä Det i Ord, Måndag, och Torra Kinder är producerade uteslutande av Jonatan ”Blezz” Malm som även gästar EPn tillsammans med Broder John och Mi Liya. Med ett skandinaviskt sound och närvarande texter vill Mattis lägga fokus på berättandet. EPn rör sig fritt mellan känslostormar, reflektioner och rädsla, hela tiden med kärleken som kärna. EPn släpps idag, den 20:e februari 2018.

“Rädslan sitter i ögonen, Kärleken på axlarna”

Mattis tilldelades 2017 SKAPs medlems-lägenhet och åker i början av mars till New York för att arbeta på ny musik. Senare samma månad ger han sig tillsammans med den hyllade Malmö-artisten Rahimic ut på turné.

Lyssna på Spotify

Rahimic

Rahimic

RAHIMIC
Malmöartisten Rahimic släppte under 2017 låtarna "Fel Håll" och "Hela Världen" samt lovordades av bl.a. Babak Azarmi. Hon backas upp av Jaav Proceed bakom skivspelarna.

Lyssna på Spotify

funkdown banner.jpg

Nu river vi gränserna! Vi kommer från stenbroen, Nørrebro Københamn, älskar Malmö och ni kan inte hålla oss borta. 

Savner du en klubb, der spiller de store klassikere inden for funk, soul, boogie og disco? Vi er ikke bange for klassikerne, men vi blander dem med numre, som du aldrig har hørt før. Og vi elsker originalerne, men vi blander dem også med nye edits fra verdens bedste dj's. 

Der bliver frygtelig meget bas! Og vildt meget horn!

Get down! Party down! Funkdown!

Funkdown: DJ Martin Tjek är känd från sina många shower på Nørrebro samt Funky Tuesday i Torvehallerne och Far i Hatten i Malmö. Även till Distortion har han fått gatan att koka med sin superdisco.

DJ Jakob Elkjær aka Rebel Soul är redan välkänd i Malmö från shower med soul, funk, disco, hiphop, jazz och afrobeat på Far i Hatten, Bastard, Metro och Grand samt Funky Tuesday og Distortion i Köpenhamn.

I loungen vänder bröderna Dennis & Jonas Hollström från Dennis & The Ponies skivor mellan 23:00-03:00 och utlovar goa vibbar och skön stämning. Som ett soundtrack till en drömsk roadtrip med en blandning av klassisk country, americana, surf, folk och rock’n'roll.