Back to All Events

Releasefest för Maria Maunsbachs debut ‘Bara Ha Roligt’

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Maria Maunsbach. Foto: Emma Larsson

Maria Maunsbach. Foto: Emma Larsson

Äntligen är Maria Maunsbachs debut "Bara ha roligt" på väg ut i handeln! Detta vill vi fira som aldrig förr med er, och var skulle kunna vara en bättre plats än på Grand i Malmö, där bokens Lydia och Johannes till och med umgås en något anspänd afton.

Maria Maunsbach Bara Ha Roligt.jpg

Utöver flödande cava och hurrarop så kommer kvällen också att innehålla ett litet program i Bara ha roligt - and, det blir samtal med Maria som berättar lite om bokens tillkomst, poesiläsning av Paul Ström och musik (mer specificerad info kommer snart!). 

Kl 19:30 börjar våra framträdanden på den lilla scenen. 

Boken kommer att säljas till det spektakulära releasepriset 170 kr. 
Vi tar kort, swisch eller kontanter. 

OSA ditt namn senast den 21 mars till osa@brombergs.se

VARMT VÄLKOMNA!

Lydia träffar Johannes genom en kompis. Han är arkitekt och en medveten man med tydliga idéer om hur han vill ha en relation. Lydia är en ung, självständig kvinna som är hungrig på upplevelser, sex och frihet. Samtidigt drömmer hon om att fullständigt absorberas i ett kärleksförhållande.

De båda är två dejtingkompetenta personer som har lärt sig spelets regler. De vet hur de ska sälja sig själva, tolka varandras sms och vad de kan kräva av en relation. Ändå misslyckas de med sitt förhållande eftersom de är oförmögna att sänka garden, vara sårbara och mötas på riktigt.

"Bara ha roligt" är en modern, intensiv och rå relationsroman om hur svårt det är att veta när kärleken är på riktigt och när man bara har lite roligt.

MARIA MAUNSBACH (1990) bor i Malmö och har studerat på skrivarlinjen på Fridhems Folkhögskola. Hon är programledare för radioprogrammet Ligga med P3 och är känd för sitt populära instagramkonto där hon skriver anekdoter om karaktären ”Den unge Strindberg".