Back to All Events

B’DUM B’DUM presenterar Makeout Point


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Makeout Point

Makeout Point

Live: Makeout Point är bandet som spelar kraftfull indiepop målat i lager av shoegaze, midwest-emo och punk. De beskriver själva musiken som “våldsindie” så man kan förvänta sig lika delar moshpit som hångel.

Trots att de enbart har ett aktivt år på nacken och tre låtar släppta så har de uppmärksammats både i svenska och internationella musikbloggar i länder som USA, Kanada, Japan, Italien och Storbritannien.

För närvarande håller bandet på att spela in sin debut EP som kommer släppas senare i år, och kommer under våren och sommaren att spränga alla livescener som kommer i deras väg.

Klubb B'DUM B'DUM spelar indiepop, post-punk, riot grrrl, twee, power pop, sixties, punk, girl-groups och northern soul. Teenage Kicks & Hot Topics helt enkelt! OBS: Ofta lång kö strax innan kl. 23 så kom tidigt.

På klubb B’DUM B’DUM är känslan är lite som att vara arton, bara ha en enda kompis med bra musiksmak — som du träffat via instagram efter en ömsesidig beundran för perfekta pocherade ägg och randiga tröjor — och gå på indieklubb i nordöstra London efter att ha landat med ett försenat Ryanair och druckit dig full på burk-Gin&Tonic på Terravision-bussen in.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev: http://eepurl.com/bIqKqX
Podcast: http://www.soundcloud.com/myhairlooksflat
Trött på Facebook? Bokmärk www.indiemalmo.com

Klockan 22–03, fri entré före kl. 23 i mån av plats, sedan 100kr
Grand tar endast kort.

Detta arrangemang är såklart sexism, homofobi, transfobi och rasistfritt så var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information läs om.