Back to All Events

Move On Up + lounge-DJ Hansel & Frankie


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
MOU_02_mars_2018.gif

 

BITE YOUR LIP / AND TAKE A TRIP

Nu inne på 4:e året—MOVE ON UP—kör vidare inne från klubbrummet på Grand. Joakim Sjögren och Nicklas PNX Lund spelar svinfet boogie, disco, island, afro, house, brazil och soul för alla som gillar att festa. Finns en risk för att det blir extremt trevligt! #moveonup #allvinyl

HanselRoman.jpg

DJ Hansel & Frankie
En dansant resa in i det glittriga och dekadenta 70 & 80-talets djupaste vråer. Elektroniskt, Ohämmat och Snuskigt levererat på en bädd av stora mängder slap-bas, trummaskiner och skimrande synth-arpeggion mot bakrund av ett annalkande kärnvapenkrig. DJ Hansel & Frankie mixar högt och lågt, klubbhits och top 10 från våra favorit-årtionenden.

Fredag 2 mars, 22–03
Fri entré före kl. 23 i mån av plats, sedan 100kr inklusive garderob

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord.