Back to All Events

Grön tillväxt vs nerväxt – After work med Klimatfronten.

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
nr 2.ny rubrik.png

Kom och diskutera nerväxt med Klimatfronten! 
Vi tar upp frågor som: Räddar grön energi och elbilar klimatet? Kan vi konsumera oss ur klimatkrisen? Går det att ställa om samhället inom det kapitalistiska systemet? Kan tillväxt vara hållbart? Är ”grön teknik” en lögn? Vad krävs för en riktig omställning? 
Gott om utrymme finns att fylla på med dina egna frågor.

Max Koch introducerar kvällens tema nerväxt (degrowth) och berättar om degrowth-konferensen i Malmö i augusti. Vi får också gerillaslöjds-pepp av Eileen Laurie.

Kvällen startar med en kort introduktion av kvällens tema av Max Koch, författare och forskare vid Lunds universitet, sen diskuterar vi i smågrupper. Möjlighet finns att köpa mat, öl och alkoholfria drycker men du behöver inte köpa något för att delta.

Later Event: March 16
Blind Tiger Club