Back to All Events

Klubb Körsbärsbomb. Live: Ragata


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Feministisk klubb Körsbärsbomb består av tre DJ's som brinner för att spela icke-män. Vi spelar hits i alla dess genrer med fokus på rock och indiepop. 

Ragata är ett häftigt new wave/punk-band från Malmö som måste ses och upplevas! I högt melodiskt tempo levererar Ragata självutlämnande och personliga texter. Med självklarhet, pondus och kärlek ger Ragata överheten en käftsmäll. Sagt om Ragata: "Ragata är UBERFETA live och lämnar ingen oberörd!" "Du bara måste se Ragata! Länge sedan jag såg ett så fett liveband!" "ÄNTLIGEN! Punk på riktigt! Jag kastades tillbaka till 80-talet!"

I loungen: Det vilar inga ledsamheter över lördagen den 3:e februari då Roman Andrén, helt fritt får ljuddekorera loungen med skivor från ett liv av lyssnande. Musik som får hjärtat att glädjas, själen att hänryckas och kroppen att dansa! 600 slafsiga brännskivor från 20 år av Djande i städer som Norrköping, Uppsala och Malmö, från tider så avlägsna som 90-talet fram till för bara några veckor sedan - destilleras ner till fyra intensiva timmars handplockad soul/disco av yppersta kvalité.

Mys in er i denna goa stämning och kom förbi!

Lördag 3 februari, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan kl. 23 i mån av plats, sedan 100 kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!