Back to All Events

Poetry Slam. Öppen scen. Gästartist: Albin Balthasar


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Albin Balthasar

Albin Balthasar

Ett inte så klassiskt Poetry Slam i Teampiece-stil som består av tre delar. Kvällen börjar med öppen scen där vem som helst har möjlighet att läsa sina dikter inför publik. Därefter kommer en inbjuden gäst, gärna någon lite känd eller med goda meriter. Senare på kvällen är det dags för tävlingsmomentet. Olika poeter i lag fightas mot varandra i kollektiv poesi och jurygrupper ur publiken utser en värdig vinnare.

Ett lag består av minst 2 poeter.

Emcee: Josef Hoffert
Slammaster: Conrad Luckett
Förpoet: Maria Maunsbach & Conrad Luckett
DJ: Dan Ersson
Gästartist: Albin Balthasar

Albin Balthasar är en Malmöbaserad estradpoet. Hans poesi är en nördig blandning av språkliga och kognitiva lekar med ett språk inspirerat av programmering, hypnosterapi och marknadsföring. Han har svenskt rekord i antalet lagvinster vid Poetry Slam. Som gästartist denna onsdag bjuder han på en lektion i att skriva poesi och några dikter.

Regler:
Max 4 minuter per framträdande
I tävlingen får man inte använda rekvisita
Minst två poeter måste framföra dikten

Vill du tävla eller bara läsa?
Föranmäl dig till Ord på Scen på ordpascen@gmail.com

Välkommen som poet eller publik!

Ord på Scen i samarbete med ABF Malmö och Grand Öl&Mat

Earlier Event: February 24
Bastard Barock
Later Event: March 1
Smygläsning med Sigtuna Saison