Back to All Events

Bastard Barock


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
BB_backyard_promo_05.jpg

Ode To Joy öppnar lite tidigare denna kväll och bjuder in Bastard Barock som firar ny skiva.Förvänta er något utöver det vanliga denna konsert då Barock Bastard ställer sig på Grands scen för en helt akustisk konsert i Barocken och konstmusikens anda!

Prisvinnande ensemblen Bastard Barock släpper sin första skiva "Not in my Backyard" och spelar delar av barock-kabarén med samma namn för sista gången efter att ha spelats runtom i Sverige de senaste åren.

Med musik och scener från Perus katedraler, slavbåtar, det mäktiga Versailles och 6:e avenyn i New York möter vi en döende trumslagarpojke, påkostade ceremonier och en nordamerikansk stamhövding som får se sin trädgård fritagen från det brittiska imperiet.

Skivor kommer säljas till specialpris!
På scen 21:00 - Fri entré

Kvällen fortsätter sedan med Ode To Joys DJ's och Loco And The Idiots live i klubben

Lördag 24 februari, kl. 21:00–03:00, fri entré innan kl. 23 i mån av plats, sedan 100kr (inkl garderob). Grand tar endast kort.

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!