Back to All Events

Storstan Street Brass


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)


De kallar sig Sveriges enda moderna New Orleans-brassband. Med ungdomligt ös och ödmjukhet inför New Orleans-traditionen underhåller Storstan Street Brass på allt från krogar och firma-fester till ansedda jazzklubbar. I repertoaren blandas egen musik med covers av svensk populärmusik såväl som hits ur New Orleans-musiken.

"Storstan Street Brass tog verkligen publiken med storm under sina två set. Med förebilder i Rebirth Brass Band bjöd ungdomarna på den nya brassbandsstilen som man möter runtom i New Orleans där traditionella klanger blandas med funk och rap." — Recension i tidningen Jazzpulsen 2016

Musiker:
Leon Falk, trombon/sång
Hannes Junestav, trombon
Isac Åberg, trumpet
Emma Granstam, trumpet
Björn Bäckström, tenorsax
Klas Eriksson, tuba
Mikael Nitsche, virveltrumma
Ina Molin, bastrumma

kl. 22–03, fri entré innan 23 i mån av plats, sedan 100kr
Grand tar endast kort.

Earlier Event: February 9
Hymn presenterar: Sportsman + Feelium
Later Event: February 17
Blind Tiger Club