Back to All Events

Klubb Körsbärsbomb live Hedda Hatar + Spunsugar


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Hedda Hatar

Hedda Hatar

Körsbärsbomb är feministisk klubb och DJ-trio som består av Ebba, Ida och Sol. Körsbärsbomb är en klubb där kvinnofrontad musik får ta plats, både live och i skivspelarna. De spelar hits i alla dess genrer, men hjärtana slår extra starkt för indiepop och rock. Lovar dans, fest, svett och tårar.

Hedda Hatar är ett lundabaserat rockband bestående av fyra nittonåriga tjejer. Det är 70-talsrocken som ligger till grund för bandets riffbaserade musik men deras sound har även inslag av indierock och funkiga samt bluesiga element. De låter sig inte begränsas av genre utan kombinerar lite som de vill i äkta 70-talsanda.Sedan scendebuten i september 2016 har de spelat live i hela Sverige, bland annat på Sweden Rock Festival, Umeå Open och Mejeriet i Lund.

De är nu aktuella med singlarna “No:1” och “Tupé Or Not Tupé” som finns på Itunes, Spotify, Tidal och andra musiktjänster.

Spunsugar

Spunsugar

Spunsugar
Spunsugar är en nystartad trio från Malmö som spelar en mix av alternativ rock och drömpop. Med skimrande gitarrer, pulserande bas och burkiga sampletrummor dränkt i reverb framför de låtar du både kan gråta och hångla till. De inspireras av bland annat Smashing Pumpkins, Ringo Deathstarr och Radio Dept..

Förvänta er en spelning som är både bitterljuv och energisk.

I loungen hittar vi Heavenly Hampus

Körsbärsbomb är feministisk klubb och DJ-trio som består av Ebba, Ida och Sol. Körsbärsbomb är en klubb där kvinnofrontad musik får ta plats, både live och i skivspelarna. De spelar hits i alla dess genrer, men hjärtana slår extra starkt för indiepop och rock. Lovar dans, fest, svett och tårar.

Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr

Grand tar endast kort.