Back to All Events

Live: Rotten Mind + Klubb Riksknas


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Rotten Mind

Rotten Mind

Fredag 7 december välkomnar Grand Öl & Mat och Klubb Riksknas Rotten Mind till Malmö!

Rotten Mind är Uppsalabandet som turnerat ständigt sedan starten, i Sverige, Europa och Australien. Rotten Minds spelningar är helt fantastiska. Det är intensivt, svettigt, energiskt - garagepunk och postpunk när det är som allra bäst. Bandet släpper i septemher sitt tredje album "Fading Into Oblivion" på Lövely Records. De första två skivornas snygga blandning av postpunk och garage har hyllats av svensk och internationell press och uppmärksammats av bl.a. HYMN, NME och Noisey."

Klubb Riksknas är ett hopkok av soul, trap, rnb och disco, där det finns en stor chans att du kommer höra Whitney Houston - How Will I Know samma kväll som du hör Cardi B's "Money" eller kanske t.o.m. Waiting For Tonight av J. Lo. Det blir helt enkelt RIKSKNAS.

Musik ni kan vänta er att höra på Klubb Riksknas: Z.E, Sister Sledge, Fleetwood Mac, Tina Turner, Cardi B, James Brown, Destiny's Child, Migos, Imenella, Chic, Mariah Carey, Fricky, Jennifer Lopez, Madonna, Drake, Rihanna

Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr
Grand tar endast kort.

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Earlier Event: December 7
Smooth Sailing