Back to All Events

Inflight Entertainment


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Inflight Entertainment är modsklubben som fanns på Östgötaslätten och mer specifikt Linköping för 10 år sen. Efter en lång vila så väcks den upp igen på annandagen i Malmö.

Svira på dig din din snyggaste kostym eller din finaste klänning och beställ precis vad du vill i baren. Spontandansa lite eller bara sitt och njut av svängiga toner av northern soul, rhythm & blues, Motown, ska, 2-tone, glam, rock’n roll, beat, soul.

Bakom DJ-båset står Conrad Luckett. Han kommer bland annat att spela:

Spencer Davies Group, Marvelettes, The Supremes, The Jam, Madness, Dexys Midnight Runners, Martha Reeves, Little Eva, The Specials, Tony Clarke, The Monkees, Four Tops, Amy Winehouse, Small Faces, The Who, The Beatles, Al Wilson, Wilson Picket, Dusty Springfield, T.Rex, David Bowie, Rolling Stones, The Kinks, Sweet, The Zombies, Cass Elliot, The Sonics, The Beat, Tom Jones…

Fri entré
Grand Öl & Mat tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Earlier Event: December 25
Juldagsklubb
Later Event: December 27
DJ Grand K (Hamburg)