Back to All Events

Klubb Chips For Tea + live Glenn Udéhn


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Glenn Udéhn

Glenn Udéhn

2014 släppte Glenn debutalbumet "Lilla London Brinner", en skiva där det pratades om Håkan Hellströms arvtagare, Göteborgs nya pophopp och stans nya indieprins.

2016 släpptes den hyllade EP:n ”Innan det är för sent” och nu, 13 april 2018, släpptes det nya albumet "Det går åt helvete nu". En skiva som uppmärksammats som en del av Göteborgs nya popsväng av bland annat SVTs musikjournalist Per Sinding Larsen.

Efter fullsatta lokaler i både Stockholm och Göteborg så kommer nu Glenn Udéhn med bandet till Grand i Malmö.

Det ska bli väldigt roligt att komma till Malmö och spela, speciellt eftersom vi aldrig spelat där innan. Så äntligen! Vi kommer ge allt i 200km/h och förhoppningsvis ge lite ljus i decembermörkret! " — Glenn Udéhn

CFT Facebook.png

Klubb Chips For Tea spelar indiepop, post-punk, riot grrrl, twee, power pop, sixties, punk, girl-groups och northern soul. Make a cup of tea, put a record on.

På klubb Chips For Tea är känslan är lite som att vara arton, bara ha en enda kompis med bra musiksmak — som du träffat via instagram efter en ömsesidig beundran för perfekta pocherade ägg och randiga tröjor — och gå på indieklubb i nordöstra London efter att ha landat med ett försenat Ryanair och druckit dig full på burk-Gin&Tonic på Terravision-bussen in.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev: http://eepurl.com/dvJm71
Podcast: http://www.mixcloud.com/myhairlooksflat
Trött på Facebook? Bokmärk www.indiemalmo.com

Klockan 22–03, fri entré före midnatt i mån av plats, sedan 100kr
Grand tar endast kort.

Detta arrangemang är såklart sexism, homofobi, transfobi och rasistfritt så var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information läs om.

Earlier Event: December 19
Klubb Grand New Opry - countryquiz!
Later Event: December 22
Klubb Funkdown. Lounge-DJ: Tiki Pete