Back to All Events

Klubb Körsbärsbomb. Live: the Dive


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Körsbärsbomb är feministisk klubb och DJ-trio som består av Ebba, Ida och Sol. Körsbärsbomb är en klubb där kvinnofrontad musik får ta plats, både live och i skivspelarna. De spelar hits i alla dess genrer, men hjärtana slår extra starkt för indiepop och rock. Lovar dans, fest, svett och tårar.

The Dive

The Dive

The Dive spelar jävligt högljudd pop med rötter i indie från 90-talet fram till dags datum. Med sin karaktäristiska stämma ryter Lisa Carlberg ur sig ord från de djupaste vatten. Hennes gitarrspelande och Oskars basgångar marscherar tillsammans i takt med Jens intensiva trummande. 

I loungen hittar vi Lillan & Frallan med de smutsigaste, storslagnaste, snuskigaste, sorgligaste, mest smärtsamt snygga låtarna från soul, blues, swing och jazz för att värma er i höstrusket.

Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr

Grand tar endast kort.

Earlier Event: November 9
Livejazz i loungen: Jazz Kitchen
Later Event: November 10
Sherpa The Tiger (UKR)