Back to All Events

Klubb Krinolin - ALMA- kvartetten


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
ALMA- kvartetten

ALMA- kvartetten

ALMAkvartetten bildades 2006 av fyra musiker ur Malmö Symfoniorkester som drivs av sin passion för kammarmusik.Tanken var att bara spela, ha roligt och utforska kvartettrepertoaren tillsammans på kammaren. Men ryktet gick och det behövdes inte mycket övertalning innan det ändå blev en konsert av det hela, och efter det många fler. Repertoaren sträcker sig från barock till nyskrivet och ikväll får vi lyssna till bland annat Maconchy, Ravel och Haydn.

Fritt inträde innan kl. 20:00, därefter 100 kr, student 50 kr.

Krinolin Kammarmusikklubben är ett nytt rum för konstmusik! Konserterna bjuder på klassisk musik i ett intimt format med en öppen och lättsam stämning där alla känner sig bekväma att delta och inga oskrivna regler finns. Drick något gott i baren eller ät en matbit från Grands fantastiska kök och känn dig som hemma i Malmös vardagsrum fyllt med levande klassisk musik.

Krinolin drivs med stöd av Musik i Syd, Grand öl&mat, Malmö Stad, Musikverket, Kulturrådet, Sten K Johnssons stiftelse, Crafoordska Stiftelsen, Helge Ax:son Johnsons Stiftelse och Sparbanksstiftelsen Finn.

Grand tar endast kort