Back to All Events

Ode To Joy / Clara Klingenström / Ludwig & Skyltdockerna / Dansa, fastän

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Temat i afton blir en indie och popkavalkad av rang. Vi välkomnar den briljanta Clara Klingenström för en dos självklarhet och ärlighet. Ludwig och Skyltdockorna ger oss en personlig musikalisk resa med fullständig närvaro, där scenen inte är en barriär. Det blir senare ett svettigt dansgolv med duon Dansa, fastän!

Ludwig & Skyltdockorna

Ludwig & Skyltdockorna

▶ Live: Ludwig och Skyltdockorna

Ludvig Seram var med bandet Dolly Daggers tongivande för Malmös musikscen under 00-talet. Bandets visuella och spektakulära liveshower skapade en stor snackis i regionen när de tog över scen efter scen med en stor dos självdistans, dockor, glitter och humor.

Under våren 2018 släppte Ludwig och Skyltdockorna två nya singlar. Först ut var Det skulle innebära döden som handlar om Ludvigs bästa vän Camilla och Höga ambitioner som handlar om våra drömmar. Att det är svårt att känna sig nöjd med det vi har om vi hela tiden drömmer efter något annat. Den andra singeln heter Nu finns inget kvar av det som en gång var mitt Sverige. En låt om att vi måste vara lyckliga. Speciellt inför våra barn så de växer upp med värme och kärlek och inte blir bittra och gråa

Lyssna på Spotify:https://open.spotify.com/artist/2b2RL8F2BWtdjlDeOqDM3i?si=Lr2iMeK9TUKGC8h7FvaDqQ

Clara Klingenström

Clara Klingenström

▶ Live: Clara Klingenström

Född 1995, är en artist och låtskrivare som gör indiepop på svenska. Hon har skapat musik sedan tidig ålder och har erhållit en hel del priser och utmärkelser under åren. Hon har exempelvis vunnit P4’s Svensktoppen nästa och Musik Direkt. Med fokus på texter gör Clara musik som är rå, ärlig och skör.

Instagram: https://www.instagram.com/claraklingenstrom/

Facebook: https://facebook.com/claraklingenstromofficial/

DJ’s i loungen och inne I klubben:

Dansa Fastän Fanny.jpg

▶ Klubb: Dansa, Fastän. Indie och pop med sprittande glädje och alltid fulla dansgolv.

▶ Martin Axen & Jepson som bjuder upp till glädje och dans. Med rock ’n’ soul, funky beats, ballroom glam och glitz'n blitz.

▶ Badhuspojkarna Anders & Jörgen kör bluesrökare, whiskeydränkt rock & swing samt 60-tals smuts från garaget. Och som grädde på det indolenta moset serveras även surf och eklektisk voodoosoul.

Earlier Event: November 2
Klubb Chips For Tea i loungen
Later Event: November 6
Klubb Krinolin - ALMA- kvartetten