Back to All Events

Grand Cocktail Club med Hanna Söderqvist


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Grand_Höst-2017.jpg

New York, Chicago, Paris och Stockholm. Städer där man på 50- och 60-talet i gott sällskap kunde samtala och avnjuta sin cocktail i vackra avslappnade miljöer, allt till levande toner av samtidens musik.

Med Grand Cocktail Club omfamnar vi 50 och 60-talets mustiga klubbatmosfär i Malmös egna takvåning Grand.

Kom iklädd aftonklänning, kostym, blåjeans eller precis som du själv vill. En trevlig kväll vare sig du vill lyssna till Uptown Jazz Combos tidstypiska livejazz och spännande gästartister, eller bara vill samtala och umgås med dina vänner över en av Grands goda cocktails!

Höstens gäster

Teresa Pozgaj

Teresa Pozgaj

29/11 Hanna Söderqvist
Den 29/11 gästas Grand Cocktail Club av fantastiskt duktiga Hanna Söderqvist! Hon är verksam i bland annat den kritikerrosade vocalensemblen Touché och Måns Perssons Petit Big Band. Kom och njut av jazz och goda drinkar tillsammans med oss!!

Livemusik 21-00. Välkomna!

13/12 Julspecial

Livemusik med:
Uptown Jazz Combo + kvällens gäst
Mattias Carlson – Saxofon
Robert Tjäderkvist – Piano
Kristian Rimshult – Bas
Andreas Baw – Trummor

Fri entré!

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord. Grand tar endast kort.

Med stöd av Musik i Syd.

Earlier Event: November 29
Spela Spel På Grand