Back to All Events

Poetry Slam: Gästartist Det Är Kärlek

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Det Är Kärlek

Det Är Kärlek

En klubb för estradpoesi – allt enligt originalreceptet från Chicago! Kom som poet och läs dina dikter eller som publik för att lyssna. Tävlingen är dessutom uttagning till Malmös stora Final i Poetry Slam senare i år!

Onsdag 28 november · kl 19-23 kom i god tid

Grand Öl&Mat, fri entré

Ett klassiskt Poetry Slam i Chicago-stil består av tre delar. Kvällen börjar med öppen scen där vem som helst har möjlighet att läsa sina dikter inför publik. Där efter kommer en inbjuden gäst, gärna någon lite känd eller med goda meriter. Senare på kvällen är det dags för tävlingsmomentet. Olika poeter fightas mot varandra och jurygrupper ur publiken utser en värdig vinnare.

★ MC: Maria Maunsbach

★ Förpoet: TBA

★ Gästartist: Det Är Kärlek

★ DJ: Franz Edgar Lindholm

★ Slammaster: Anna Arvidsdotter

Det är kärlek är visa med blåtoner på svenska om allt det där man inte borde prata om. Med nerv, humor och närvaro rakt i hjärtat.

Det är kärlek är humor på allvar.

Med fagott, bastrumma, fender Rhodes-piano, bluesgitarr och en helvetes massa sång har Det är kärlek turnerat i vardagsrum, Cirkus i Stockholm, Liseberg i Göteborg. Från Malmö i söder till Skellefteå i norr. Det är kärlek arbetar sig långsamt in i den svenska folksjälen.

Soundet beskrivs bäst som ’Astrid-Lindgren-visor på svenska för vuxna’. Mys som sätter sig i psyket som ett behagligt varmt klister med bismak av själens obotliga ensamhet.

Regler:

★ Max 3 minuter per framträdande

★ I tävlingen får man inte använda rekvisita

★ Man får inte upprepa dikter på den här slamscenen (inom ett år)

Vill du tävla eller bara läsa?

Föranmäl dig till Ord på Scen på ordpascen@gmail.com

Välkommen som poet eller publik!

I Ord På Scen värnar vi om att ha en öppen scen där alla som vill ska få scentid. Oavsett bakgrund, etnicitet, sexuell läggning, identitet, ålder, religon, politik eller språk så ska en känna sig välkommen och trygg. Alla som vill ska kunna få en chans att utrycka sig på våran scen. Vi tar starkt avstånd från sexism, rasism, homofobi, funkofobi, transfobi och all form av diskriminering.

Våran ambition är att alla ska känna sig välkomna att besöka och delta i våra arrangemang.

Ord på Scen i samarbete med ABF Malmö och Grand Öl&Mat

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord.
Grand tar endast kort

Earlier Event: November 27
Quiz med Quizmaster Dallas
Later Event: November 29
Spela Spel På Grand