Back to All Events

Alice in Videoland + The Guilt


  • Grand Öl & Mat 17K Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Alice In Videoland

Alice In Videoland

Bandet Alice in Videoland som redan fått kultstatus med sin skruvade blandning av electro, punk, pop och synth och som anses vara pionjärer inom svensk modern electro har efter 4 album och 15 år tillsammans har bestämt sig för att lägga ner bandet och fokusera på andra saker i livet.

De vill tacka av fansen med en ”Best of” vinyl med bandets personliga favoriter och två helt nya osläppta låtar, samt en sista turné runt om i landet.

The Guilt

The Guilt


The Guilt
är en explosiv duo från Malmö. Med foten på gasen och laser i basen levereras gapig punkrock till enkla beats.

Tobias (instrument) och Emma (sång) utmanar gränserna för traditionella genrer och levererar svettfest med sin elektronik med skrik. Det är ilsken gitarr, förlösande synthslingor och pumpande bastrumma. 

Inspirerade av allt från Kiss, The Kills, PJ Harvey och Disfear har duon hittat en plats för att sparka högt och dansa lågt. Med siktet inställt någonstans mellan Roxette och The Germs har The Guilt landat i en danstokig punkrock.

Just nu jobbar malmö duon på nytt material, nya maskiner, nya moves, för att flytta rövar och hissa ögonbryn.

Klubb Too Cute To Puke spelar sedan 2011 endast flickskrammel. Vi spelar allt från nävarna-i-luften indiepopare, post-punkiga art school queer punx samt girls-to-the-front Riot Grrrls och tuggummipop från tjejerna i tracksuits i rökrutan till sextiotalets stentuffa girl-groups som sjöng om bilolyckor och knivslagsmål, själfulla Motown och Northern Soul sångerskor och knivskarpa Yé-Yé fransyskor med minst lika skarpa luggar. Från låtar du aldrig hört—som kommer att rädda ditt liv—till legendariska hits. 

Kl. 22:00–03:00
Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr
Grand tar endast kort.

Detta arrangemang är såklart sexism, homofobi, transfobi och rasistfritt så var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information vänligen läs om.