Back to All Events

Remember Love med Star of Heaven + Justine Her


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Justine Her är musikern som den 17 november gästar Grand med sin egenskrivna, dynamiska musik med dess folkinfluerade melodier och berättande texter - tillsammans med en melankolisk, stor röst. I vintras släpptes singeln ’Right Into Bloom’ som bland annat kommer att framföras i november.

Star of Heaven är en sex-manna orkester i postrock-genren. Kända för sina melodiska och vemodigt hoppfulla melodislingor där piano, två gitarrer och fiol ömsom kraftfullt spelar ihop och ömsom ödsligt klingar ensamma ackompanjerade av känsligt spelade trummor och fyllig bas. I bandet finns ryskt påbrå vilket ibland tydligt skiner igenom i ackord och melodi och skapar en egen dimension. Bandet har givit ut ett album "Vinter", och en singel "Evigt Minne".

 Foto: Elakkanin

Foto: Elakkanin

I klubben: Remember Love handlar om att förmedla dansglädje, lycka och energi. Kom och ladda upp kärlekens batterier. Vi bjuder på våra favoritlåtar och hoppas att du blir kär i dem med.

Ni känner Alice från Indiegympan Heartbeats, The Clitts, Ryska Posten och tusen saker till. Ola är redaktör för musikmagasinet HYMN, har tidigare haft både funk- och proggklubbar på Debaser men anser sig vara väldigt allround som DJ. Räkna med en galen blandning av gammal soul, funk, disco, girlgroups och nyare bangers av olika slag. Den gemensamma nämnaren är att låtarna är bra på riktigt, går att dansa till och levereras med stil och smak.

Några av våra favoritband: Hidden Cameras, Prince, Alvvays, Belle and Sebastian, Martha and The Vandellas, The Shangri-Las, Stevie Wonder, Camera Obscura, Chic, Sly and the Family Stone, France Gall, Buzzcocks, MFSB, Saint Etienne och The KLF.

Dance or die!

I loungen: Witch and the Yazz. Gå inte miste på en förtrollande natt med denna witchy duo som delar med sig av sina yazziga tunes; allt från old school hiphop till nostalgiska 70-tals hits.

Fri entré före midnatt i mån av plats, sedan 100 kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Earlier Event: November 16
The Cuff-Linky Club