Back to All Events

Grand Cocktail Club med Teresa Pozgaj


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Grand_Höst-2017.jpg

New York, Chicago, Paris och Stockholm. Städer där man på 50- och 60-talet i gott sällskap kunde samtala och avnjuta sin cocktail i vackra avslappnade miljöer, allt till levande toner av samtidens musik.

Med Grand Cocktail Club omfamnar vi 50 och 60-talets mustiga klubbatmosfär i Malmös egna takvåning Grand.

Kom iklädd aftonklänning, kostym, blåjeans eller precis som du själv vill. En trevlig kväll vare sig du vill lyssna till Uptown Jazz Combos tidstypiska livejazz och spännande gästartister, eller bara vill samtala och umgås med dina vänner över en av Grands goda cocktails!

Höstens gäster

Teresa Pozgaj

Teresa Pozgaj

15/11 Teresa Pozgaj
Den 15/11 gästas vi av grymma Teresa Pozgaj! Teresa har medverkat som lead- och körsångerska bakom en mängd artister bland annat som gästsångerska för den svenska hiphop- och soulgruppen Prominent. Gospelmusiken har alltid funnits med som en röd tråd och hon är just nu aktiv i malmökören Released Gospel Choir! Livemusik 21-00.


29/11 Hanna Söderqvist
13/12 Julspecial

Livemusik med:
Uptown Jazz Combo + kvällens gäst
Mattias Carlson – Saxofon
Robert Tjäderkvist – Piano
Kristian Rimshult – Bas
Andreas Baw – Trummor

Fri entré!

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord. Grand tar endast kort.

Med stöd av Musik i Syd.

Later Event: November 16
Bogaloo Kings