Back to All Events

Klubb Krinolin - Stockholm Syndrome Ensemble


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Stockholm Syndrome Ensemble

Stockholm Syndrome Ensemble

Stockholm Syndrome Ensemble är en unik ensemble som består av några av Europas mest spännande musiker. Deras ambition är att ge publiken möjlighet att höra musik på ett överraskande och upplysande sätt, och har lett till många gränsöverskridande konserter och intressanta samarbeten. Kvällens konsert utgår från Nadia Boulanger - en av 1900-talets mest betydelsefulla musikpersonligheter - och hennes musikaliska gärning. Ikväll får vi lyssna till Boulangers egna verk men också musik av hennes lärare, elever och vänner. Boulangers djupa musikalitet har gjort ett varaktigt intryck på flera generationers musiker - allt från vännerna Stravinsky och Bernstein till eleverna Piazzolla och Nørgaard.

Fritt inträde innan kl. 20:00, därefter 100 kr, student 50 kr.

Krinolin Kammarmusikklubben är ett nytt rum för konstmusik! Konserterna bjuder på klassisk musik i ett intimt format med en öppen och lättsam stämning där alla känner sig bekväma att delta och inga oskrivna regler finns. Drick något gott i baren eller ät en matbit från Grands fantastiska kök och känn dig som hemma i Malmös vardagsrum fyllt med levande klassisk musik.

Krinolin drivs med stöd av Musik i Syd, Grand öl&mat, Malmö Stad, Musikverket, Kulturrådet, Sten K Johnssons stiftelse, Crafoordska Stiftelsen, Helge Ax:son Johnsons Stiftelse och Sparbanksstiftelsen Finn.

Grand tar endast kort