Back to All Events

Peephole Recordings presenterar, release x2: Paperwing och ANNELIE

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Anneli & Paperwings

Anneli & Paperwings

Peephole Recordings presenterar, release x 2: Paperwing och ANNELIE - Västkustsk ambient drömpop när den är som bäst!

Paperwing: Bakom namnet Paperwing döljer sig artisten, producenten och låtskrivaren Jenny Soovik. Med inspiration från Björk, Little Dragon, The Knife och Robyn bygger Paperwing ett universum av miniepisk pop. Under lager av röst, syntar och elektroniska atmosfärer skymtar en kärna som skvallrar om en bred musikalisk historia. Debutalbumet "Alone We Walk The Land" ute 28 september!

Hemsida

Youtube

Spotify

ANNELIE: En mashup av analoga beats, CASIO-syntar och subtonig bas. Som pop i en ambient kostym. ANNELIE är en experimentellt utmanande artist som med sin EP 'Teenager' i bakfickan, gett sig ut på en omfattande turné genom Europa & Mexiko. Nya EP:n "Neon Woods" ute 28 september!

Hemsida

Youtube

Spotify

Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr
Grand tar endast kort.