Back to All Events

Live: Big Kizz + Klubb Riksknas


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Big Kizz

Big Kizz

BIG KIZZ består av den formidabla line-upen av Axel Sjöberg på trummor, gitarrist John Hoyles (Spiders, ex-Witchcraft) på bas och sångaren och gitarristen Pontus Westman från svenska garagebandet Lady Banana.

BIG KIZZ kommer till Grand och klubb Riksknas för att som de säger “chew bubblegum, kick out the jams and take names”. Denna klassiska power trio spelar härlig Rock 'n' Roll med element av power pop, garage rock och punk som kommer att få tårna att stampa, öronen att ringa och hakor att tappas från första tonen.

Klubb Riksknas är ett hopkok av soul, trap, rnb och disco, där det finns en stor chans att du kommer höra Chic's "Everybody Dance" samma kväll som du hör Cardi B's "I Like It" eller kanske t.o.m. Kanye West och Lil Pump's "I Love It". Det blir helt enkelt RIKSKNAS.

Musik ni kan vänta er att höra på Klubb Riksknas: Z.E, Sister Sledge, Tina Turner, Cardi B, James Brown, Destiny's Child, , Migos, Imenella, Chic, Mariah Carey, Fricky, Jennifer Lopez

Gäst-DJ TBA

Son Of A Gun - Johan Broman spelar soul, rocksteady och annat sväng.

Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr

Grand tar endast kort.

#musik #klubb #konsert

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!