Back to All Events

John Moose live på klubb Remember Love


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
John Moose Now

John Moose Now

John Moose är ett kulturkooperativ och band från de värmländska skogarna. Musiken är en blandning av mörk pop, kraut och folk, som har omskrivits av bland andra Rolling Stone Magazine och Time Magazine. Utöver musik arbetar John Moose även med film och digitala medier för att skapa konst som belyser människans ambivalenta relation till civilisation och natur. Bandet har belönats med stipendier och priser för sina innovativa sätt att kombinera musik med film och teknik för att skapa nya sätt att förmedla sitt budskap.

Foto: Elakkanin

Foto: Elakkanin

I klubben: Remember Love handlar om att förmedla dansglädje, lycka och energi. Kom och ladda upp kärlekens batterier. Vi bjuder på våra favoritlåtar och hoppas att du blir kär i dem med.

Ni känner Alice från Indiegympan Heartbeats, The Clitts, Ryska Posten och tusen saker till. Ola är redaktör för musikmagasinet HYMN, har tidigare haft både funk- och proggklubbar på Debaser men anser sig vara väldigt allround som DJ. Räkna med en galen blandning av gammal soul, funk, disco, girlgroups och nyare bangers av olika slag. Den gemensamma nämnaren är att låtarna är bra på riktigt, går att dansa till och levereras med stil och smak.

Några av våra favoritband: Hidden Cameras, Prince, Alvvays, Belle and Sebastian, Martha and The Vandellas, The Shangri-Las, Stevie Wonder, Camera Obscura, Chic, Sly and the Family Stone, France Gall, Buzzcocks, MFSB, Saint Etienne och The KLF.

Dance or die!

I loungen: Quizmaster Dallas bjuder in till loungen där det kommer spisas mysig soul och RnB, med en dos av både funk och sansad disco. Tänk Evelyn ”Champagne” King, The Bar-Kays och Ty Dolla $ign kombinerat med Tina Turner och Cher.

Fri entré före midnatt i mån av plats, sedan 100 kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!