Back to All Events

Too Cute To Puke - Funk & Soul i loungen


  • Grand Öl & Mat 17K Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Slayers, Soul Sisters & Riot Grrrls! Välkomna in till Too Cute To Pukes där vi denna lördagen fokuserar på Funk och Soul i loungen på Grand. Du kommer aldrig få höra en snubbe på sång på Too Cute To Puke!

Följ: Too Cute To Puke (sida)
Musiktips: Too Cute To Puke (grupp)
Nyhetsbrev: http://eepurl.com/dvJm71
Instagram: @toocutetopukeclub

Vi gillar Carla Whitney, Marlena Shaw, Dionne Warwick, Marie "Queenie" Lyons, Patti Drew, Merry Clayton, Ann Peebles, Betty Everett, Freda Payne, Laura Lee, Aretha Franklin, The Emotions, Mae Young, Patti Jo, Millie Jackson, Marva Whitney, Nikki Giovanni, Tina Harvey, Nina Simone, Lyn Collins, Barbara Lynn, Tina Turner, Jackson Sisters, Candi Staton, Mary Love, Etta James, Mary Jane Hooper, Thelma Houston, Marlena Shaw, Barbara Mason, Sandy Gaye m.fl

Kl. 22:00–03:00
Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr
Grand tar endast kort.

Detta arrangemang är såklart sexism, homofobi, transfobi och rasistfritt så var snälla och respektfulla mot varandra. För mer information vänligen läs om.

Earlier Event: October 20
Kentz
Later Event: October 20
Indie 500