Back to All Events

Grand Cocktail Club med Nadin al Khalidi


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Grand_Höst-2017.jpg

New York, Chicago, Paris och Stockholm. Städer där man på 50- och 60-talet i gott sällskap kunde samtala och avnjuta sin cocktail i vackra avslappnade miljöer, allt till levande toner av samtidens musik.

Med Grand Cocktail Club omfamnar vi 50 och 60-talets mustiga klubbatmosfär i Malmös egna takvåning Grand.

Kom iklädd aftonklänning, kostym, blåjeans eller precis som du själv vill. En trevlig kväll vare sig du vill lyssna till Uptown Jazz Combos tidstypiska livejazz och spännande gästartister, eller bara vill samtala och umgås med dina vänner över en av Grands goda cocktails!

Höstens gäster

Nadin al Khalidi

Nadin al Khalidi

18/10 Nadin al Khalidi

Grymmaste Nadin al Khalidi gästar oss tillsammans med två musiker från TARABBAND!! Kommer bli ett superkul musikaliskt möte som vi ser fram emot väldigt mycket!

Nadin: “Sedan mina tonår på 90 talet har den Libanesiska legenden Fairouz röst och sonen Ziad Rahbanis jazziga sound och kompositioner alltid fört samman två världar. Jag vaknade till ett jazzigt Bagdad och varje morgon omfamnades stadens gator och mitt hjärta av vardags- nostalgi och en enastående röst..

Jag har länge drömt om att få framföra just mina favorit Fairouz låtar med ett riktigt grymt Jazzband som Up Town Jazz Combo. Kvällen till ära har jag även bjudit in mina kära vänner och musiker i TARABBAND: Gabriel Hermansson ( gitarr, mandol) och Filip Runesson (violin)” Livemusik kl 21-00.

1/11 Madde Frey
15/11 Teresa Pozgaj
29/11 Hanna Söderqvist
13/12 Julspecial

Livemusik med:
Uptown Jazz Combo + kvällens gäst
Mattias Carlson – Saxofon
Robert Tjäderkvist – Piano
Kristian Rimshult – Bas
Andreas Baw – Trummor

Fri entré!

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord. Grand tar endast kort.

Med stöd av Musik i Syd.

Earlier Event: October 17
Grand New Opry med Brita och Max
Later Event: October 19
Huminoita (FIN)