Back to All Events

La Lusid


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
La Lusid

La Lusid

La Lusid, som släppte ett radband av glimrande singlar under 2017, börjar nu närma sig ett efterlängtat debutalbum. Senaste släppen, ”Empty Bones” och ”Safe & Sound”, blev snabbt favoriter hos P3 Musikguiden och hos musikbloggar runtom i världen. Bandet spelade på Popagandas förfest, Where’s The Music, ett fullsatt Debaser Strand och på Folkets Park i Huskvarna som förband till Säkert!, parallellt med topplaceringar på Spotify Viral och Studentradiolistan.

La Lusid rör sig sömlöst mellan genrer och språk, debutalbumet innehåller låtar på båda språken, och är lika mycket introvert som extrovert. Debutalbumet är inspelat, mixat, och producerat av bandet själva, i studion de driver och kallar Spökhuset.

Med eftertänksam, intelligent pop och smarta arrangemang har La Lusid mutat in en egen plats i alla hjärtan som slår för det som verkligen känns. Det självbetitlade debutalbumet ”La Lusid” släpps på vinyl och digitalt den 28 september via Birds Records.

På scen cirka 23, fri entré före midnatt i mån av plats, sedan 100kr
Grand tar endast kort.

Earlier Event: October 12
I loungen: Glitter & Bitter
Later Event: October 12
Chips For Tea