Back to All Events

Premiärfest för Sagan Om Dilan Och Moa!

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)

Anagram bjuder in till: PREMIÄRFEST FÖR SAGAN OM DILAN OCH MOA (SODOM)! Den 15e oktober har tv-serien premiär på SVT och svtplay men redan den 12e oktober blir det PARTY! Kvällen innehåller bland annat förhandsvisning av avsnitt 5, samtal med Dilan Apak, Moa Lundqvist och regissören Sissela Benn samt DJ-set med Ana Gnucci Rab!

Vi har ett begränsat antal platser till själva förhandsvisningen så för att försäkra dig om en plats maila namn till osa@anagram.se. Efteråt festar vi kvar på Grand som är öppet som vanligt dvs ALLA ÄR VÄLKOMNA ATT FRÖJDAS ÅT SODOM TILLSAMMANS HELA KVÄLLEN!


Grand tar endast kort.

Later Event: October 12
I loungen: Glitter & Bitter