Back to All Events

Klubb BEA - Live: Curiosity och Juste Splint


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Juste Splint.jpg

Första lördagen efter storhelgerna bjuder Klubb BEA in till fest! Vad passar bättre än att inleda det nya året med grym livemusik med Malmös finest och danceoke framåt småtimmarna?! Samla alla dina vänner eller kom som du är, på dansgolvet är vi alla tillsammans.

Juste Splint har liknats vid Pavement, Big Thief och Alanis Morisette - fast på svenska. Efter några uppehåll i Kalifornien och Mexico säger de själva att de nu låter som en LA-solspåverkad version av soundtracket till Ica i Rutan. Juste Splint består av ett mishmash av Malmöscensprofiler med Johanna Tham (bland annat från insomnade OLD) i spetsen. Bandet är aktuella med sin andra EP på Kollektivet Records och har lovat att kvällen i ära spela deras låt På Grand (på Grand). 

Curiositi.jpg

Curiositi är en ny start för oss två. Känns som att vi tidigare har haft all frihet i världen men typ nu börjar vi göra den musik som vi gillar. Eller den musik vi har i oss och kanske tycker är lite skämsig ibland men som vi nog måste acceptera att den måste ut och att det är där våra hjärtan är. Vi försöker hålla det så slickt det kan bli utan att bli dåligt. Vi tänker på det som ny musik, r’n’b, pop eller quiet storm men who knows hur det låter. Vi är Matilda Berggren och Emil Johansson. Vi har spelat i olika band förut. Vi träffades i dimman när vi spelade på samma festival utanför Modena för tio år sedan. Vi förlovade oss för tre år sen =). Curiositi är vår grej. Med på spelningen är även Adam Jacobsson, Anna Säll och Sigrid Andersson.

BEA.jpg

DJ BEA spelar drömmig pop och dansant electronica blandat med Middle Eastern indie och urban contemporary. 

Lördag 6 januari, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan kl. 23 i mån av plats, sedan 100 kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!