Back to All Events

Afterwork med Föräldravrålet i Malmö

  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
FV.jpg

Det är många som hör av sig till oss just nu och vill göra mer. Det gör oss glada och varma inombords! Vi vet att engagemang är bästa botemedlet mot oro. Du behövs mer än någonsin och du kan göra skillnad! Låt 2019 bli året då vi tillsammans agerar för att få klimatet högst upp på den politiska agendan.

- - -

Föräldravrålet drivs helt ideellt. Vi är ungefär ett dussin aktiva från bland annat Stockholm, Malmö, Umeå, Uppsala och Göteborg. Nu behöver vi fler som kan hjälpa oss att nå vårt mål: att växa till 100 000 underskrifter för en mer ambitiös klimatpolitik. Är du en "doer"? Är du duktig på att organisera events, affärsutveckla, projektleda, marknadsföra, filma, göra grafik, webbutveckla, skriva texter eller bara vill göra NÅGOT?

Kom på afterwork, träffa några av oss och prata om hur vi kan lyfta barnens perspektiv.

Vi ses på Grand Öl & Mat i Malmö.

https://www.grandolomat.se/

OBS: Grand är kontantfritt och tar endast kort

Vi kommer att kort presentera Föräldravrålet och sedan är fokus på att knyta kontakter, lära känna varandra och diskutera hur vi kan lyfta barnens perspektiv.

Skicka gärna vidare till vänner som du tror är intresserade!

Anmälan till AW:n görs här: bit.ly/AWForaldravralet2019

Begränsat antal platser!

Earlier Event: January 30
Poetry Slam: Tobias Erehed