Back to All Events

Grand Cocktail Club med NOLA


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Grand_Höst-2017.jpg

Äntligen är det dags att sparka igång vårsäsongen!! Det gör vi genom att bjuda in den fantastiskt skönsjungande NOLA aka Johanna Karlson! NOLA, som har rötter i både svensk indiepop och amerikansk folkmusik, har i sin musik låtit sig inspireras särskilt mycket av Billie Holiday’s mörka texter och känslosamma klang. För tredje gången gästar hon nu Grand Cocktail Club för att spela både jazz och ett par egna låtar från NOLA’s nya EP som släpps senare i vår. Livemusik från kl 21-00. Välkomna!

New York, Chicago, Paris och Stockholm. Städer där man på 50- och 60-talet i gott sällskap kunde samtala och avnjuta sin cocktail i vackra avslappnade miljöer, allt till levande toner av samtidens musik.

Med Grand Cocktail Club omfamnar vi 50 och 60-talets mustiga klubbatmosfär i Malmös egna takvåning Grand. Med ny säsong så sker utveckling även här. I höst har vi nöjet att få presentera sju stycken fantastiska artister från skåneregionen som kommer att göra gästframträdanden tillsammans med Uptown Jazz Combo.

Kom iklädd aftonklänning, kostym, blåjeans eller precis som du själv vill. En trevlig kväll vare sig du vill lyssna till Uptown Jazz Combos tidstypiska livejazz och spännande gästartister, eller bara vill samtala och umgås med dina vänner över en av Grands goda cocktails!

Livemusik med:
Uptown Jazz Combo + Gästframträdande
Mattias Carlson – Saxofon
Robert Tjäderkvist – Piano
Kristian Rimshult – Bas
Andreas Baw – Trummor

Fri entré!

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord. Grand tar endast kort.

Med stöd av Musik i Syd.