Back to All Events

Live: Moonbeats + klubb Too Much


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
2018_poster2.jpg

TOO MUCH är tillbaka på Grand, på scen står The Moonbeats från Stockholm!

THE MOONBEATS
Sex killar från Stockholm har gjort årets bästa svenska album inom garage och psych. På debuten lyckas de få till ett tillbakalutat groove vi bara hört från Dead Ghosts och Psychic Ills under det senaste decenniet. Precis som de flesta band på dagens garagescen blickar de bakåt till 60-talets stora låtskrivare – som The Yardbirds och Roky Erickson – men utan att förhärliga dem. The Moonbeats är stolta över sitt material och det med rätta. När det är som bäst får vi både perfekt avvägd fuzz, retliga koklockor och själfull sång. RIYL The Creeps, The Movements, Allah-Las.

TOO MUCH
Did you have TOO MUCH to dream last night, too? Marcus och Krister spelar vinylsinglar med för mycket fuzz, congas och koklocka. Basgångarna rinner över och ljusen bländar samtidigt som hjärnverksamheten ebbar ut och hämningarna sinar. Slut ögonen, slappna av och flyt medströms ut på dansgolvet. Tillsammans med alla som inte kan få för mycket heavy-freak-funk-mod-psych-acidgroove. Original vinyl only!

Vår senaste mix hittar du här:

3 top spins från våra resident DJs just nu:

MARCUS
Godfrey - The Trip
Sweet Feeling - Charles Brown
Afterglow - Susie's Gone

KRISTER
Mike Proctor - Mr. Commuter
Bud & Kathy - Hang It Out to Dry
The Haymarket Riot - Trip On Out

Världsfreden börjar på dansgolvet! Vi ses där.

Lördag 20 januari, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan 23:00 i mån av plats, därefter 100 kr inkl. garderob.
Grand tar endast kort.

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord.

Earlier Event: January 19
Blind Tiger Club
Later Event: January 24
Quiz med Quizmaster Dallas