Back to All Events

Live: Drawing Maps + Klubb Riksknas


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Rotten Mind

Rotten Mind

Drawing Maps letade sig in i musikmalmös bultande hjärta med låten Sisters och debutalbumet Reverie 2016. Med sina drömska ljudlandskap, melodier i gränslandet mellan melankoli och eufori och en röst som för tankarna till Nico, beskrevs hon som en ny stjärna på Malmöhimlen. Bakom artistnamnet döljer sig Julia Heberling som skriver, producerar och spelar in musiken vars ljudbild rymmer allt från fängslande gitarrslingor till analoga syntar och elektroniska drum pads. Nu släpper Drawing Maps en ny efterlängtad EP som firas med releasefest på Grand, där hon tillsammans med sitt band kommer att bjuda på reverbstöpta gitarrer, dova syntstråkar, lågmält pulsande beats och texter som rör såväl det personliga som politiska.

Klubb Riksknas är ett hopkok av soul, trap, rnb och disco, där det finns en stor chans att du kommer höra Whitney Houston - How Will I Know samma kväll som du hör Cardi B's "Money" eller kanske t.o.m. Waiting For Tonight av J. Lo. Det blir helt enkelt RIKSKNAS.

Musik ni kan vänta er att höra på Klubb Riksknas: Z.E, Sister Sledge, Fleetwood Mac, Tina Turner, Cardi B, James Brown, Destiny's Child, Migos, Imenella, Chic, Mariah Carey, Fricky, Jennifer Lopez, Madonna, Drake, Rihanna

Loungen-DJ: Rebel Soul och Funkdown gästar restaurangen med ett lounge-set. Mingla med din cocktail till soul, funk, jazz och disco.

Fri entré innan 00:00 i mån av plats, därefter 100kr
Grand tar endast kort.

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Earlier Event: January 18
Nord & Syd på klubb Indie 500
Later Event: January 19
Lounge-DJ: Funkdown