Back to All Events

Klubb Majskatalysator: Psykedelisk afton med CB3, Otid & So Many Mammals


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
CB3-Psyk.png
majskatalysator.jpg

MAJSKATALYSATOR
Länge har det forskats i likheten mellan majs och ljud, dom har fan inte kommit fram till någonting. I gränslandet mellan Jazz, Kraut, Disco, Funk, Afrobeat och elektroniskt lim kommer de utforska relationen, troligtvis kommer de inte heller komma fram till något men resan är målet. Gör er själva en björntjänst och placera allas öron i deras händer, ta reda på vad de vänder när de skakar era löständer. 

OTID
OTID är ett rockband från Malmö som sedan uppstarten 2015 gjort sig ett rykte på Sveriges DIY scener om att vara ett explosivt och oförutsägbart liveband. Bandet gör omskakande, avslöjande live-framträdanden som är svåra att glömma. Otid bjuder in dig till ett parallellt universum där andra regler gäller. Där skönhet och smärta skapar nya färger, nya ljud och ny mening. Otid har sina rötter i den tidiga rockens förlovade land men spelar en helt egen typ av psykadelisk friformsrock utan lagar och med stor känslomässig tyngd. De har jämförts med band som Jefferson Airplane, The Black Angels och PJ Harvey.

CB3
CB3 is an instrumental psychadelic rock trio. With cosmic jams, heavy psych riffing and epic soundscapes they have attracted the audience from both jazzclubs, rockvenues and psychfestivals since 2013.

SMM.jpg

So Many Mammals
Krautkvintetten från Malmö som med influenser från såväl pop som psyk levererar melodiska ljudbilder och minimalistisk monotoni. So Many Mammals har det senaste året släppt två singlar och kommer under våren släppa sin första fullängdare. En drömsk spelning med garanterat ös!

Fredag 12 januari, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan kl. 23 i mån av plats, sedan 100 kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Earlier Event: January 10
Quiz med Quizmaster Dallas
Later Event: January 13
Hattaru