Back to All Events

Grand Cocktail Club med gästartist: Marlene Mortensen


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Malene Mortensen.jpg

Den 7/12 får vi riktigt fint besök från andra sidan sundet av den fantastiska vokalisten Malene Mortensen!! Hon har turnerat i 16 länder runt om i världen och släppt 11 skivor i eget namn, sjungit med storheter som Mike Stern, Chris Potter och Niels-Henning Ørsted Pedersen. 

New York, Chicago, Paris och Stockholm. Städer där man på 50- och 60-talet i gott sällskap kunde samtala och avnjuta sin cocktail i vackra avslappnade miljöer, allt till levande toner av samtidens musik.

Med Grand Cocktail Club omfamnar vi 50 och 60-talets mustiga klubbatmosfär i Malmös egna takvåning Grand. Med ny säsong så sker utveckling även här. I höst har vi nöjet att få presentera sju stycken fantastiska artister från skåneregionen som kommer att göra gästframträdanden tillsammans med Uptown Jazz Combo.

Kom iklädd aftonklänning, kostym, blåjeans eller precis som du själv vill. En trevlig kväll vare sig du vill lyssna till Uptown Jazz Combos tidstypiska livejazz och spännande gästartister, eller bara vill samtala och umgås med dina vänner över en av Grands goda cocktails!

Livemusik med:
Uptown Jazz Combo + Gästframträdande
Mattias Carlson – Saxofon
Robert Tjäderkvist – Piano
Kristian Rimshult – Bas
Andreas Baw – Trummor

Fri entré!

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord. Grand tar endast kort.

Med stöd av Musik i Syd.

Earlier Event: December 6
Julkonsert med Malmö Musikhögskola
Later Event: December 8
Move On Up