Back to All Events

Grand X-Mas Bash med B’DUM B’DUM & Paisley (Tredje Dynastin)


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
B'DUM-B'DUM-Mingelbild.jpg

Juldagen 2017 firar vi ljusets återkomst med klubb och dans i båda rummen på Grand. Välj, vraka och blanda — hos B’DUM B’DUM inne i klubben får du indiepop, post-punk, riot grrrl, twee, power pop, sixties, punk, girl-groups och hos Paisley i loungen kickar du loss till disco, electro, bortglömda hits, med en fondvägg av rörliga mönster skapade av prismor.

B’DUM B’DUM är lite som lillasystern som flyttade till London istället för att gå klart gymnasiet, började jobba på Rokit på Brick Lane och hängde på skivbutiken Rough Trade varje dag och gick på indieklubbar i Dalston. En lite nördigare klubb helt enkelt. Teenage Kicks & Hot Topics!

Klockan 22–03, fri entré innan 23 i mån av plats, sedan 100kr
OBS: Ofta lång kö strax innan kl. 23 så kom tidigt.
Grand tar endast kort.

Earlier Event: December 22
Svengrum