Back to All Events

Svengrum + Body And Guts. Lounge-DJ: Echo Ladies


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
svengrum grand 171222.jpeg

Den 22/12 bjuder gossarna bakom SVENGRUM på en kväll/natt av av dans o stök. En tid för möte med gamla vänner som är hemma för o äta prinskörv. En annual SVENGRUM-tradition™ med disco, house, dans och hygge. 

Juldag på en måndag? Vafaan? Vad göra på fredan, när ju årets Jul drar igång på riktigt? Vi orkade i alla fall VERKLIGEN INTE vänta in årets juldag, så vi gjorde en egen istället; Svengrum JULDAGSTJUVSTART. 

Med oss på discotåget denna afton har vi även fått eminent sällskap, i form utav våra finfina och fingerfärdiga vänner Caroline Wall & Anna Helmersson som under duon Body and guts förgyllt många härliga Malmö-kvällar under hösten, med panggigen på NGBG-festivalen och nu senast på Inkonst på näthinnan. 

Body and guts (Malmö/Berlin)
Begynnelsen av Body and guts skedde för 1 år sedan i Malmö, och var i dess dåvarande form ett audio-visuellt projekt med performance som grund och elektronisk manipulation som katalysator. Idag har musiken växt till en mer strukturerad ljudbild, även om den viscerala experimentlustan följer varje tongång. Duon Anna Helmersson och Caroline Wall strävar efter en konstant progression i sitt arbete. Utforskande av ambiguitet och repetition driver de vidare i en elektronisk förflyttning. Just nu spelar Body and guts in deras debut LP “Work outs” och de kommer att dela med sig av sitt nya material under kvällen.
https://soundcloud.com/bodyandguts

Så kom o sparka/trampa in julen med oss, redan på fredan den 22:a!

echo ladies.jpg

I loungen: Echo Ladies spelar sina favoritlåtar, både gamla och nya

Fredag 22 december, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan 23:00 i mån av plats, därefter 100 kr inkl. garderob.
Grand tar endast kort.

Vill du äta innan? Spana in vår meny och boka bord.