Back to All Events

Elena (Jazz Är Farligt) och Christine (Rundgång, Nightmen) presenterar live: Slug Bait


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Slug Bait.jpg

Elena (Jazz Är Farligt) och Christine (Rundgång, Nightmen) kräver stök och bök, svängigt skrål och dystopiska vrål. Därav presenteras härmed: Slug Bait — en trio bestående av Manuela (Terrible Feelings, Hurula), Henke (Red Doves, Trapdoor Fucking Exit) och Martin (Martin Savage Gang, Murder By Guitar). Musikaliskt haltas det fram någonstans i skymningslandet mellan garagerock-gitarrer, post punk-trummor, och skrikande no wave-saxofoner. Inget släppt ännu, grisen i säcken, men vi ser extremt mycket fram emot en 7" på Push My Buttons snart. Total rock psykos utlovas. Därefter blir det dansgolv med ovanstående tema, signerat Elena och Christine Kvällarnas kväll!

I loungen: DJ BEA bjuder på allt från drömmig pop och electronica till Middle Eastern indie och urban contemporary, och annat ni inte vill missa denna lördagsafton.

Lördag 16 december, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan 23:00 i mån av plats, därefter 100 kr inkl. garderob.
Grand tar endast kort.

Vill du äta innan? Spana in vår meny och boka bord.