Back to All Events

Klubb Funkdown feat. Katrine RIng + Lounge-DJ: Endless Summer


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
funkdown banner.jpg

Nu river vi gränserna! Vi kommer från stenbroen, Nørrebro Københamn, älskar Malmö och ni kan inte hålla oss borta. 

Savner du en klubb, der spiller de store klassikere inden for funk, soul, boogie og disco? Vi er ikke bange for klassikerne, men vi blander dem med numre, som du aldrig har hørt før. Og vi elsker originalerne, men vi blander dem også med nye edits fra verdens bedste dj's. 

Der bliver frygtelig meget bas! Og vildt meget horn!

Get down! Party down! Funkdown!

Katrine Ring, känd dansk DJ, tar med de exklusiva vinylerna från hennes populära Boogie Nights på Oak Room och soulbomberna från Honey Rider Cocktail Lounge. Katrine Ring er den enda danska DJ'en som är med i den officielle danska Who's Who. (Blå Bog) og har stått bakom en rad compilations.

Martin Tjek är känd från sina många shower på Folkets Hus på Nørrebro samt Funky Tuesday i Torvehallerne och åven til Distortion har han värmt gatorna med sine supersjældne discoedits. 

DJ Rebel Soul är redan välkänd i Malmö från en massa shower med soul, funk, disco, jazz och afrobeat. Resident dj på Far i Hatten, Bastard, Metro och Grand i Malmö og Le Petit i torvehallerne + Tivoli i København.

ENDLESS CHRISTMAS.JPG

ENDLESS SUMMER CHRISTMAS SPECIAL Dennis Hollström vänder skivor mellan 23:00-03:00 och utlovar goa vibbar och skön stämning. Som ett soundtrack till en drömsk roadtrip med en blandning av västkust-country, surf, folk, och rock roll, denna gången med inslag av julen!

Fredag 15 december, kl. 22:00–03:00
Fri entré innan 23:00 i mån av plats, därefter 100 kr inkl. garderob.
Grand tar endast kort.

Vill du äta innan? Spana in vår meny och boka bord.