Back to All Events

Helgen v.48 + Caballo con Leche + Fotoutställning


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Helgen_vecka48_1920-x1005px.jpg

Helgen vecka 48 kommer infall i år igen. Vi skrider till verket och tar vårt ansvar, för det här måste ju firas, eller hur? 

Väl på plats kommer ni inte bara mötas av bob hunds musik på cd-format och i levande format utan ni kommer även att få ta del av högst exklusiva fotografier från deras allra hemligaste stunder. 

På cd-format: DJ Krokodil väljer sina favoriter. Allt är sig likt, det blir bara bob hund. Från Edvin Medvind till hjerteskjærende rett. Åren 1991–2017 kommer att vara representerade. 

I levande format: Caballo con Leche är den skånska mjölkdrickande vildhästen som skrittar fram som en tornado mellan människors olika sinnen. Det blir högt, explosivt och precis som förut kommer deras odödliga tolkningar av bob hund-låtar framföras, än en gång. 

I fotoformat: bob hunds ljudtekniker och turnéledare Mathias Schlegel kommer att dela med sig av sin unika dokumentation av dokumentationen. Faktum är att det finns en medlem i bob hund som dokumenterar flitigt på Instagram och vad vore inte bättre än att just dokumentera denna dokumentation. Handlingskraftigt och korrekt agerade Mathias utifrån det här och smög sig på medlemmen när han ställde in skärpan i sin iPhone 6s. Ovetande om detta faktum har det fotograferats otaligt många gånger och dessa bilder ska nu visas för första gången någonsin under kvällen. 

I loungen: Eken med vänner spelar en blandning av disco, funk och soulig house. Tänk er att Donna Summer, James Brown och Carl Cox fått till det och satt ett musikaliskt barn till världen. Funkigt groove och bländande disco utlovas.

Fotoutställning / After work kl. 18–22
Feststämning: kl. 22–03
Liveakt: Någon gång under feststämningen, typ kl. 00
Stämning: 100% 

Fredag 1 december, fri entré innan 23:00 i mån av plats, därefter 100 kr inkl. garderob.
Grand tar endast kort.

Vill du äta innan kvällen sätter igång? Spana in vår meny och boka bord.

Earlier Event: November 30
Live: John Holm
Later Event: December 2
Bumps & Riots — Rebellious Acts