Back to All Events

Klubb Ode To Joy, Crime City Rollers & Lost In Music. Live: Wy + SaidArtch


  • Grand Öl & Mat 17 Monbijougatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
grand17banner-nov25.jpg

Ode To Joy slår på stort och gör ett dunderkalas tillsammans med Crime City Rollers som firar dagens två matcher genom att hålla fest och DJa i Grand Restaurang och Lounge.
Tillsammans har de bokat ett par av Malmös absolut mest spännande band just nu, Said Artch och Wy.

Martin Axen & Jepson som bjuder upp till glädje och dans. Med rock ‘n soul, funky beats, ballroom glam och glitz ‘n blitz.
Badhuspojkarna Anders & Jörgen kör bluesrökare, whiskeydränkt rock & swing samt 60-tals smuts från garaget. Och som grädde på det indolenta moset serveras även surf och eklektisk voodoosoul.
Lost in Music fyller kvällen med disco, funk och soul blandat med het RnB. Karin och Julia känner inga musikaliska gränser och ni kan bli överraskade med det mesta från 70-talet till 00-talet.

WY.jpg

WY
Ebba Ågren och Michel Gustafsson bildade Wy år 2015 efter att ha spelat i ett flertal band ihop sedan de träffades i tidiga tonåren. Musiken som de själva kallar "gråtpop" utpräglas av melankoliska gitarrslingor och Ebbas unika sångröst i poppiga melodier. Duon har jämförts med band som The xx, Cigarettes After Sex och Cocteau Twins.

Debut-EP:n "Never Was" har fått beröm från både svenska och utländksa plattformar och de efterföljande singlarna har plockats upp av nationell och internationell radio. Med sin ständigt växande fanbase och ett unikt konstnärligt tillvägagångssätt har Wy visat sig vara en indiekraft att räkna med.

Den 20e oktober släpptes duons kritikerrosade debutalbum "Okay". Albumet innehåller 10 anthems om självtvivel, social ångest och sökandet efter lycka.

"Okay is the statement that lifts Wy from a buzz-band to something much, much more." — Nothing but Hope and Passion

TvättstugaSA. Omslag 1.jpg

SAIDARTCH
Någonstans i gränslandet mellan rock och indiepop kan ni hitta SaidArtch. Med sin bas i Malmö har bandet lyckats med att ta fram singeln Cash or Visa, en musikvideo till låten Explode, och EPn In the Beginning of Time. Det är ett ihopplock av låtar som handlar om att explodera och att vara gråtarg och pank. Ljudbilden är som en käftsmäll av rundgångar och väl sammansatt stämsång

Lördag 25 november, kl. 22:00–03:00, fri entré innan kl. 23 i mån av plats, sedan 100kr (inkl garderob).
Grand tar endast kort.

Vill du äta innan kvällen drar igång? Välkommen att boka bord!

Later Event: November 29
QUIZ MED QUIZMASTER DALLAS